REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas aguonų
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- 300 gramų varškės
- 150 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 20 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš 1 kiaušinio, vandens, miltų bei šiek tiek druskos suminkome tešlą ir įvyniojame ją į plėvelę.
Tuomet smulkiai supjaustome šoninę ir sumaišome su varške, 1 kiaušiniu bei aguonomis.
Iškočiojame tešlą, išspaudžiame blynelius ir įdarome juos pasigamintu įdaru.
Formuojame koldūnus ir verdame pasūdytame vandenyje su sviestu.
Valgome su grietine.
Šiuos koldūnus galima ir apkepti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas aguonų
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- 300 gramų varškės
- 150 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 20 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš 1 kiaušinio, vandens, miltų bei šiek tiek druskos suminkome tešlą ir įvyniojame ją į plėvelę.
Tuomet smulkiai supjaustome šoninę ir sumaišome su varške, 1 kiaušiniu bei aguonomis.
Iškočiojame tešlą, išspaudžiame blynelius ir įdarome juos pasigamintu įdaru.
Formuojame koldūnus ir verdame pasūdytame vandenyje su sviestu.
Valgome su grietine.
Šiuos koldūnus galima ir apkepti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą