REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (cukrus)
- 1 litras degtinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paskrudintas cukrus užpilamas verdančiu vandeniu, ištirpinamas, suberiamas vanilinis cukrus, truputis druskos ir ataušinama.
Atšalęs tirpalas sumaišomas su spiritu, supilamas į butelius ir palaikomas bent 3 dienas, kad nusistovėtų.
Skanaukite atsakingai!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (cukrus)
- 1 litras degtinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paskrudintas cukrus užpilamas verdančiu vandeniu, ištirpinamas, suberiamas vanilinis cukrus, truputis druskos ir ataušinama.
Atšalęs tirpalas sumaišomas su spiritu, supilamas į butelius ir palaikomas bent 3 dienas, kad nusistovėtų.
Skanaukite atsakingai!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą