REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 300 gramų jautienos liežuvio (virtas)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 100 gramų konservuotų žirnelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ši užkandėlė labai tinka prie raudono vyno taurės ar šalto alaus su kepta duonyte!
Liežuvį supjaustykime, įdekime žirnelių ir šalia majonezo.
Jei norite, galite padaryti salotas, tuomet liežuvį pjaustykite kubeliais. Dar patartina įdėti keptos duonos kubelių, žirnelių ir sumaišyti su majonezu!
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 300 gramų jautienos liežuvio (virtas)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 100 gramų konservuotų žirnelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ši užkandėlė labai tinka prie raudono vyno taurės ar šalto alaus su kepta duonyte!
Liežuvį supjaustykime, įdekime žirnelių ir šalia majonezo.
Jei norite, galite padaryti salotas, tuomet liežuvį pjaustykite kubeliais. Dar patartina įdėti keptos duonos kubelių, žirnelių ir sumaišyti su majonezu!
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą