REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išsukti su cukrumi.
- Į grietinę suberti sodą.
- Sviestą išlydyti, neįkaitinti, supilti atvėsusį į išsuktą kiaušinių ir grietinės tyrę, deti miltus (išsijotus) ir minkyti tešlą.
- Į įkaitintą grybukų keptuvę dėti po gniūžuliuką tešlos ir kepti vis apverčiant keptuvę.
- Gaminame "dažus" grybukams. Kiaušinio baltymą išsukti dubenyje su cukraus pudra. Sukti ilgai, kokias 10 minučių, kol iš gelsvoko pasidarys ryškiai baltas, kad būtų tokia tiršta masė.
- Masę padalinti pusiau, į vieną dalį įpilti citrinos sulciu (pagal skonį, kad būtų saldžiarūgštis), į kitą įmaišyti kakavos. kotukus apibarstyti aguonomis.
- Iškeptus grybukus dažyti: galvas rudai, o kotus baltai.
REKLAMA