Grybus nuplauname, nuviriname ir vėl gerai nuplauname. Kai vanduo puode užverda, sudedame sparnelius (juos taip pat prieš tai galima nuvirti) ir vedame 30 minučių. Į puodą taip pat metame porą, petražoles bei smulkintas morkas, dedame sultinio kubelį ir dar paverdame. Tada dedame kubeliais pjaustytas bulves bei likusius prieskonius. Verdame, kol suminkštės bulvės. Patiekiame šiltą. Skanaus.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
1 vienetas laurų lapų (lapas)
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
1 vienetas porų
2 vienetai vištienos sparnelių
1 vienetas sultinio (kubelis)
1 vienetas kvapiųjų pipirų
1 kilogramas grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus nuplauname, nuviriname ir vėl gerai nuplauname. Kai vanduo puode užverda, sudedame sparnelius (juos taip pat prieš tai galima nuvirti) ir vedame 30 minučių. Į puodą taip pat metame porą, petražoles bei smulkintas morkas, dedame sultinio kubelį ir dar paverdame. Tada dedame kubeliais pjaustytas bulves bei likusius prieskonius. Verdame, kol suminkštės bulvės. Patiekiame šiltą. Skanaus.