REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietelį.
Sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. - Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
Trynius išsukite cukrumi, kol masė pasidarys vientisa ir puri.
Palengva įmaišykite grietinę, supilkite pieną, lydytą sviestą ir dar kartą gerai išmaišykite. - Gautą mišinį supilkite į miltus ir užmaišykite skystą tešlą.
Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir šaukštu kabindama iš apačios į viršų įmaišykite į tešlą. - Paruoštą tešlą palikite pusvalandį pastovėti, kad miltai išbrinktų.
- Gerai įkaitintoje čirvinių blynų keptuvėje iškepkite blynus.
REKLAMA