Pirmiausia nuskutame ir mažais gabalėliais supjaustome bulves. Dedame bulves į puodą su pasūdytu vandeniu, paverdame iki užvirimo ir tuomet paverdame dar apie 9 min. verdančiame vandenyje. Tuomet sudedame žirnelius, paverdame dar 1 min. ir nupilame vandenį. Smulkiai supjaustome svogūną ir pakepiname keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos, tuomet sudedame garstyčių grūdelius, druską, pipirus. Pakepintus svogūnus sudedame į indą su bulvėmis bei žirniais, supilame citrinos sultis, suberiame susmulkintas petražoles ir atsargiai išmaišome, kad viskas nesusitrintų į piurė. Iškočiojame tešlą, supjaustyti kvadratais, į vidurį dedame pasigamintą įdarą, kraštus patepame išplaktu kiaušiniu ir, perlenkę į į trikampį, sulipiname kraštus. Kepame 20-25 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Pirmiausia nuskutame ir mažais gabalėliais supjaustome bulves. Dedame bulves į puodą su pasūdytu vandeniu, paverdame iki užvirimo ir tuomet paverdame dar apie 9 min. verdančiame vandenyje. Tuomet sudedame žirnelius, paverdame dar 1 min. ir nupilame vandenį. Smulkiai supjaustome svogūną ir pakepiname keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos, tuomet sudedame garstyčių grūdelius, druską, pipirus. Pakepintus svogūnus sudedame į indą su bulvėmis bei žirniais, supilame citrinos sultis, suberiame susmulkintas petražoles ir atsargiai išmaišome, kad viskas nesusitrintų į piurė. Iškočiojame tešlą, supjaustyti kvadratais, į vidurį dedame pasigamintą įdarą, kraštus patepame išplaktu kiaušiniu ir, perlenkę į į trikampį, sulipiname kraštus. Kepame 20-25 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus.