Biskvitai iškepa labai purūs, stori ir nesukrenta (tik, žinoma, nereikia atidarinėti orkaitės durelių, kuomet kepa, tik pabaigoje kepimo). Beje, su kiekviena diena šis tortas tampa tik skanesnis, nes kremas vis labiau įsigeria į biskvitus. Matavimui naudojau 250 ml stiklinę. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- Tešlai:
- 3 stiklinės kakavos (nesaldžios)
- 1 stiklinė miltai
- 1 stiklinė cukraus
- 1 stiklinė kefyro
- 1 stiklinė saulėgrąžų aliejaus
- 1 stiklinė vandens (verdančio)
- 2 vienetai kiaušinių (kambario temperatūros)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo soda
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis tirpios kavos
- Kremui:
- 1 stiklinė cukraus pudros
- 6 valgomieji šaukštai kakavos (nesaldžios)
- 6 valgomieji šaukštai sviesto (kambario temperatūros)
- 5 valgomieji šaukštai pieno
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 10
REKLAMA