Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Mano šua kai per daug už griebia, tai paskui po krūmų palieka panašią kruvele
Na labai jau prastas tas troškinys.Trūksta patirties gaminant raugintus kopūstus.Gal geriau tokius receptus pasakokit kaimynams.
Kopūstų nereikia nuplauti po vandeniu,neseniai kalbėjo,nes dingsta dalis vitaminų
toks troškinys mano labai mėgstamas, tik aš į kopūstus dedu truputį cukraus. O vietoj dešrelių labai skanu pridėti visokių "šventinių" virtos ar keptos mėsos likučių.
@Ala
Senas mamos receptas tik ji dedavo rukytos sonines
Kas čia per kratinys? po tokio maisto labai dujos gerai gaminasi
REKLAMA
REKLAMA
Raugintų kopūstų troškinys: Edita rekomenduoja išbandyti