Kartu jie gamino ir šoninės suktinį. Toks šoninės suktinis puikiai tinka šeimos ar artimųjų vaišėms, gardžiuotis su daržovėmis ar ruošti puikius užkandžius, skanauti vieną.
Ukrainos namų įkūrėjas A. Matvejevas ir Gian Luca suvienijo jėgas: „Yra labai daug būdų, kaip padėti“
(7 nuotr.) Ukrainos namų įkūrėjas A. Matvejevas ir Gian Luca suvienijo jėgas: „Yra labai daug būdų, kaip padėti“
Ukrainos namų įkūrėjas A. Matvejevas ir Gian Luca suvienijo jėgas: „Yra labai daug būdų, kaip padėti“
Ukrainos namų įkūrėjas A. Matvejevas ir Gian Luca suvienijo jėgas: „Yra labai daug būdų, kaip padėti“
Ukrainos namų įkūrėjas A. Matvejevas ir Gian Luca suvienijo jėgas: „Yra labai daug būdų, kaip padėti“
Ukrainos namų įkūrėjas A. Matvejevas ir Gian Luca suvienijo jėgas: „Yra labai daug būdų, kaip padėti“
Ukrainos namų įkūrėjas A. Matvejevas ir Gian Luca suvienijo jėgas: „Yra labai daug būdų, kaip padėti“
Ukrainos namų įkūrėjas A. Matvejevas ir Gian Luca suvienijo jėgas: „Yra labai daug būdų, kaip padėti“
Šoninės suktinis
Reikės:
2 kg kiaulienos šoninės be kaulų; druskos ir pipirų; kumino; raudonėlio; mairūno; aitriosios paprikos; alyvuogių aliejaus
Apverskite šoninę oda į viršų, subadykite peiliu. Išskleidus mėsą, gausiai užberkite druskos ir stambiai maltų juodųjų pipirų, įtrinkite prieskoniais.
Dėkite nugarinę ir suvyniokite viską ritinį, taip, kad oda liktų išorėje. Kulinarinio siūlo pagalba suriškite suktinį, kad kepdama mėsa būtų tvirta ir prieskonių aromatas įsigertų kepimo metu.
Kepkite 220 laipsnių temperatūroje 40 minučių, o apkepus sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite dar 1 valandą 20 minučių.
REKLAMA