Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
...bet patikėkite, kiek ragavau, tikrai pas kiekvieną šeimininkę gaunasi savito skonio...,- receptas paprastas, bet tas savitas skonis tikrai moksliškai Nepaaiškinsi...
@Viačeslav Riabov
Nemokami skaniausi?
Jokios naujoves čia nematau, visi taip kepam
Tikri bulviniai blynai yra kepami ant kiaulienos taukų. Taip kepdavo mūsų senuoliai. Jų skonis ir išvaizda labai skiriasi nuo kepamų ant aliejaus.
@Gintas
Tikrai taip
@Zose
Bet skanūs kol šilti, po to taukai jaučiasi.
Net sietelio reikia blynu kepimui....
@Albertas
Jokių sieteliu nenaudoju
@Albertas
Nesąmonė nafik jis reikalingas
Nereikia man išdavikų ir jų receptų
O jeigu aš bulvinius blynus valgau su cukrum, tai kam tie svogūnai? O mano senelė tarkę dar užplikindavo verdančiu pienu. Taip, kad nereikia čia siūlyti "skaniausių blynų" receptų.
Net juokas neima su tokiais nuomonės formuotojai ir kulinarais
Vejai
Vejai
Tai ar receptas skaniausias, ar blynai?
@Juokas
Kepėja putli ir sultinga, tai dzin tie blynai ...
Kiek reikėjo kankinti, kol išdavė šį seniai žinomą ir, beje, ne patį geriausią receptą? Galėjo iškart pasakyti, seneliai nebūtų užpykę.
Sakyčiau, nebus skanūs, kefyro reikia pilti, pakepinti svogūną.
@Vistik
Taip .tai pats geriausias receptas.(be citrinos tik).svogūną tik tarkuoju.jokių kefyrų ir keptų svogūnų.čia ne kūgelis
REKLAMA
REKLAMA
Išdavė skaniausią bulvinių blynų receptą: taip kepa mama ir seneliai