• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Skanios, sočios, su tokia gaivia rūgštele. Su duonos riekėle puikus – pietų dėžutės ar vakarienės variantas. O galbūt pasinaudosite idėja šventiniam stalui“, –  sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Skanios, sočios, su tokia gaivia rūgštele. Su duonos riekėle puikus – pietų dėžutės ar vakarienės variantas. O galbūt pasinaudosite idėja šventiniam stalui“, –  sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

 

Porcijos 4. Užtruksite apie 20 min: 2 virti kiaulių liežuviai; 4 marinuoti agurkai; 200 g marinuotų pievagrybių; 1 poras; 1 morka; 1 svogūnas; Šlakelis aliejaus; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų; 2 – 4 v. š. majonezo.

Mišrainės receptas

Daržoves nulupame. Morką sutrakuojame, svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname smulkintas daržoves, kol šios šiek tiek suminkštės. Atvėsiname.

Agurkus supjaustome šiaudeliais,  pievagrybius riekelėmis. Sudedame į kiauraindį ir leidžiame skysčiui nusivarvėti. 

Porą supjaustome žiedais, virtus liežuvius šiaudeliais. Dedame viską į indą, pagardiname druska, pipirais ir maišome su majonezu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų