Porcijos 4. Užtruksite apie 20 min: 2 virti kiaulių liežuviai; 4 marinuoti agurkai; 200 g marinuotų pievagrybių; 1 poras; 1 morka; 1 svogūnas; Šlakelis aliejaus; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų; 2 – 4 v. š. majonezo.
Mišrainės receptas
Daržoves nulupame. Morką sutrakuojame, svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname smulkintas daržoves, kol šios šiek tiek suminkštės. Atvėsiname.
Agurkus supjaustome šiaudeliais, pievagrybius riekelėmis. Sudedame į kiauraindį ir leidžiame skysčiui nusivarvėti.
Porą supjaustome žiedais, virtus liežuvius šiaudeliais. Dedame viską į indą, pagardiname druska, pipirais ir maišome su majonezu.