• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šįsyk raugintų kopūstų troškinį su šonine gaminau keptuvėje. Svarbiausia, kad troškinys pagaminamas labai lengvai, tik truputį reikia laiko, kad kopūstai išsitroškintų“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šįsyk raugintų kopūstų troškinį su šonine gaminau keptuvėje. Svarbiausia, kad troškinys pagaminamas labai lengvai, tik truputį reikia laiko, kad kopūstai išsitroškintų“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 kg raugintų kopūstų, 300 gr šoninės (šalto rūkymo), 2– 3 morkų, 2 svogūnų, aliejaus, druskos (pagal skonį).

Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinau smulkiai pjaustytus svogūnus ir burokine trintuve tarkuotas morkas. Kas norite, galite įdėti ir 1–2 v.š. pomidorų padažo, bet aš nedėjau.

Į keptuvę sudėjau raugintus kopūstus, įpyliau vandens, pagardinau druska ir prieskoniais, toliau viską kartu troškinau. Karts nuo karto vis pamaišau. Jei vandens mažoka, įpilkite.

Taip kopūstus troškinau apie 40–45 min. Baigiant troškintis, o tiksliau likus ~15 min. į kopūstų troškinį sudėjau gabaliukais pjaustytą šoninę. Štai ir viskas. Raugintų kopūstų troškinys su šonine pagamintas. Prieš patiekiant troškinį pagardinau šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų