• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Man pačiai tokie blynai visada bus čirviniai blynai, nors šiomis dienomis jie ganėtinai dažnai yra pavadinami vafliais. Labai knietėjo išbandyti elektrinę jų keptuvę, ir labai norėjos įtarkuoti obuolio. Eksperimentus aš mėgstu“, – sako recepto autorė.

„Man pačiai tokie blynai visada bus čirviniai blynai, nors šiomis dienomis jie ganėtinai dažnai yra pavadinami vafliais. Labai knietėjo išbandyti elektrinę jų keptuvę, ir labai norėjos įtarkuoti obuolio. Eksperimentus aš mėgstu“, – sako recepto autorė.

REKLAMA

Ingredientai blynams: 2 kiaušiniai; 1 valg.š. grietinės; 2 valg.š cukraus; 1 arbat.š. vanilinio cukraus; 2 stiklinės miltų; 2 stiklinės pieno; 2 valg.š. aliejaus; 1 didelis obuolys; žiupsnelis druskos.

Iš pradžių kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Dėkite grietinę, pilkite pusę pieno bei išplakite. Tuomet suberkite išsijotus miltus: išplakite, supilkite likusį pieną, aliejų išplakite. Įmaišykite burokinės tarkos pagalba sutarkuotą obuolį.

Tada specialią elektrinę arba senovinę vartomą keptuvę įkaitinkite, dėkite tešlos ir kepkite. Patiekite ir skanaukite!

Patarimas: Karštų blynų vieno ant kito aš pati nededu, kad šie nesuminkštėtų, vėsinu ant grotelių. Tik kai atvėsta sudedu vieną ant kito. Nerealiai patiko. Truputį traškus viršus bei lengvas obuolio prieskonis viduje.

Šaltinis: worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų