Ingredientai:
- 1 ilgavaisis agurkas,
- 1 šaukštelis druskos,
- 1 citrinos sultys.
Agurką nuplauname ir supjaustome pagal norą.
Užberiame druska ir išmaišome.
Užpilame citrinos sultim, gerai išmaišome ir palaikome kelias minutes.
„Tiesą sakant jau nepamenu nė kur radau šį receptą, nė proporcijų jam, bet jis man pats pačiausias kai reikia greitai raugintų agurkėlių. Labai greitai pasidaro lengvai rauginti, o jei palaikytumėte ilgiau būtų išvis superiniai. Šiuos agurkėlius valgiau jau po 10 minučių. Naudokite jei norite trumpavaisius, bet man buvo ir ilgavaisiai skanūs“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.
„Tiesą sakant jau nepamenu nė kur radau šį receptą, nė proporcijų jam, bet jis man pats pačiausias kai reikia greitai raugintų agurkėlių. Labai greitai pasidaro lengvai rauginti, o jei palaikytumėte ilgiau būtų išvis superiniai. Šiuos agurkėlius valgiau jau po 10 minučių. Naudokite jei norite trumpavaisius, bet man buvo ir ilgavaisiai skanūs“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.
Ingredientai:
Agurką nuplauname ir supjaustome pagal norą.
Užberiame druska ir išmaišome.
Užpilame citrinos sultim, gerai išmaišome ir palaikome kelias minutes.