TV PROGRAMA

Pirmadienis, liepos 09:31 d.
00:00
Naktinė žvejyba

00:00 Naktinė žvejyba

Pavadinimas originalo kalba: Naktinė Žvejyba

Šalis, metai: Lietuva, 2020

Žanras: Filmai, komedija

Aktoriai: Marius Repšys, Leonardas Pobedonoscevas, Ineta Stasiulytė

Bet kuriam vyrui žvejyba yra šventas reikalas. Du kaimynai, Justas ir Povilas, įsitaiso su meškerėmis atokioje ežero saloje. Pokalbio temos, iš pradžių paviršutiniškos, galiausiai tampa egzistencinėmis. Vyrų gyvenimo peripetijas atskleidžiantys pasakojimai ir nepakartojamas aktorių meistriškumas įtrauks nuo pirmos akimirkos ir nepaleis iki filmo pabaigos.
01:40
Karaliaus vardu 2. Du pasauliai

01:40 Karaliaus vardu 2. Du pasauliai

Pavadinimas originalo kalba: In the Name of the King: Two Worlds

Šalis, metai: Kanada, 2011

Žanras: Filmai, veiksmo

Aktoriai: Dolph Lundgren, Lochlyn Munro, Natassia Malthe, Aleks Paunovic, Natalie Burn

Ypatinga dovana veiksmo filmų žvaigždės Dolfo Lundgreno (Dolph Lundgren) gerbėjams. Filme jis atlieka šių dienų buvusio specialiųjų pajėgų kario Greindžerio vaidmenį. Greindžeris persikelia į praeitį, viduramžius, kad išpildytų seną pranašystę. Filmas kupinas įspūdingų veiksmo scenų ir, žinoma, D. Lundgrenui būdingo humoro.
03:35
Briusterio milijonai

03:35 Briusterio milijonai

Pavadinimas originalo kalba: Brewster's Millions

Šalis, metai: JAV, 1985

Žanras: Filmai, komedija

Aktoriai: Richard Pryor, John Candy, Lonette McKee, Stephen Collins, Hume Cronyn

Nevykėlis beisbolo žaidėjas Briusteris netikėtai sužino, kad mirė jo giminaitis. Pasirodo, šis buvo turtuolis ir paliko Briusteriui visą savo kapitalą. Tačiau turčius buvo tikras keistuolis, todėl Briusteris, norėdamas užvaldyti milžiniškus pinigus, turi per 30 dienų išleisti 30 milijonų. Manote, lengva iššvaistyti tiek pinigų? Visai nelengva, ypač kai niekam nė žodeliu negali prasitarti, iš kur juos gavai ir kodėl taip išlaidauji.
05:45
Monstrų mokykla
3 serija

05:45 Monstrų mokykla

Pavadinimas originalo kalba: Monster High

Šalis, metai: JAV, 2022

Žanras: Serialai, komedija

Serija: 3

Klodina su draugėmis atvyksta į pačia keisčiausią mokyklą visatoje. Čia savo įgūdžius tobulina ir paslaptingas žinias gilina įvairiausio plauko monstrai! Vilkolakiai, raganos ir vampyrai puikiai sutaria ir smagiai leidžia laiką po pamokų. Visi turi išskirtinių sugebėjimų ir yra labai skirtingi, kaip asmenybės, bet tai nei kiek netrukdo jų draugystei. Nuotykiai prasideda!
FILMAI
SERIALAI