• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsisleiskite pavasarį į savo geras širdis. Stabtelkite pažvelgti į paukščius, apkabinkite artimiausius, planuokite, brėžkite tikslus ryškiais pieštukais. Te viskas į gera! O aš šiandien rubrikoje #penktadienioreceptas noriu pristatyti labai paprasta ir labai skanu vyniotinį. Jis tinka ir kaip pusryčiai ir kaip užkandis. Darbo nedaug, bet pažadu tikrai nustebinsite ne vieną“, rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Įsisleiskite pavasarį į savo geras širdis. Stabtelkite pažvelgti į paukščius, apkabinkite artimiausius, planuokite, brėžkite tikslus ryškiais pieštukais. Te viskas į gera! O aš šiandien rubrikoje #penktadienioreceptas noriu pristatyti labai paprasta ir labai skanu vyniotinį. Jis tinka ir kaip pusryčiai ir kaip užkandis. Darbo nedaug, bet pažadu tikrai nustebinsite ne vieną“, rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 5 kiaušiniai;
  • 2 šaukštai grietinės;
  • nedidelis pundelis šviežių krapų;
  • druskos;
  • 200 g krabų lazdelių;
  • 100 g tepamo sūrio;
  • šlakelis citrinos sulčių;
  • 1/2 ilgavaisio agurko.

Nedidele kepimo skardą ištiesiame kepimo popieriumi. Kiaušinius išplakame su grietine, smulkintais krapais ir druska. Plakinį supilame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje 180 laipsniuose apie 15 minučių.

Išimame iš orkaitės ir padedame ant medinės lentelės, užklojam rankšluosčiu. Krabų lazdeles suplėšome, dedame tepama sūrį, įpilame citrinos sultis ir gerai išmaišome. 

Ant iškepto omleto tepame krabų lazdelių masę, dedame agurko lazdeles ir susukame į ritinį. Supjaustome norimo dydžio griežinėliais. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų