• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mėgstame savaitgaliais pasilepinti karštais sumuštiniais, kurių paruošimas neužtrunka, o galutinis rezultatas visada skanus gaunasi“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

„Mėgstame savaitgaliais pasilepinti karštais sumuštiniais, kurių paruošimas neužtrunka, o galutinis rezultatas visada skanus gaunasi“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

REKLAMA

7 vnt. (kiekis priklausys nuo batono riekelių dydžio):

  • 7 riekelių mėgstamo batono;
  • 120 g karštai rūkyto mėgstamo kumpelio;
  • 100 g mocarelos sūrio;
  • 2 konservuotų agurkų;
  • 1 mažo raudonojo svogūno;
  • 3 v. š. pomidoro padažo;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių;
  • konservuotų jelapeno pipirų pagal skonį (nebūtinai);
  • 0,5 a. š. džiovintų čiobrelių;
  • maltų juodųjų pipirų.

Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą antieną, mocarelos sūrį, marinuotus agurkus, svogūną, jelapeną, dėkite pomidorų padažą, suberkite čiobrelius, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sudėkite batono riekeles, ant jų išdėliokite paruoštą įdarą. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus. Skanaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų