• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Patogu, kad šias salotas galima paruošti iš keptos ar troškintos lašišos likučių“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

„Patogu, kad šias salotas galima paruošti iš keptos ar troškintos lašišos likučių“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 200 gr keptos ar troškintos lašišos,
  • 110 gr konservuotų pievagrybių,
  • 40 gr fermentinio sūrio,
  • ½ obuolio,
  • 1/3 citrinos,
  • 1/3 raudonos paprikos (arba bulgariško pipiro), tačiau galima ir be jo,
  • truputį pipirų mišinio,
  • majonezo.

Gražiausiai atrodys, jei šias salotas sluoksniuosite specialioje konditerinėje formoje ar bent skaidriame stikliniame inde.

Pradėkite sluoksniuoti nuo smulkintos lašišos, citrinos supjaustytos mažais labai plonais gabalėliais, kubeliais pjaustytais obuoliais ir smulkintais pievagrybiais. Truputį pipirų mišinio užberkite ant lašišos.

Kiekvieną sluoksnį pertepkite nedideliu kiekiu majonezo. Ant viršaus užberkite truputį paprikos ir tarkuoto fermentinio sūrio.

Sudėtingumas: paprasta

Receptas: turiu vėl padėkoti Lenai už šį receptą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų