REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Krabų lazdelių ir ryžių mišrainė man visuomet asocijuojasi su pavasariu. Nežinau ar aš viena tokia, bet taip jau yra. Ir manau ne tik todėl, kad mišrainėje susimaišo geltona, žalia, balta ir rausva spalvos. Mišrainė taip pat yra lengva, gaivi, neapsunkinanti ir, žinoma, super paprastai paruošiama.

„Krabų lazdelių ir ryžių mišrainė man visuomet asocijuojasi su pavasariu. Nežinau ar aš viena tokia, bet taip jau yra. Ir manau ne tik todėl, kad mišrainėje susimaišo geltona, žalia, balta ir rausva spalvos. Mišrainė taip pat yra lengva, gaivi, neapsunkinanti ir, žinoma, super paprastai paruošiama.

REKLAMA

O tas gaivus susmulkintų šviežių krapų ir svogūnų laiškų kvapas! Mišrainės receptas visiškai paprastas ir labai tradicinis. Jei savo krabų lazdelių ir ryžių mišrainę norite kiek patobulinti ir pridėti daugiau skonių, tuomet įdėkite susmulkintos raudonos ar geltonos paprikos, virto kiaušinio, konservuotų žirnelių. Papildomi ingredientai priklauso nuo kiekvieno skonio“, – rašo tinklaraščio „Lithuanian in the USA“ autorė Liucija.

Reikės: 375 ml virtų ryžių; 200 g krabų lazdelių; 325 g konservuotų kukurūzų; 1 agurko; 3 valg. š. majonezo; 2 saujų susmulkintų svogūnų laiškų; 1 saujos susmulkintų šviežių krapų; druskos, juodųjų pipirų.

REKLAMA
REKLAMA

Mišrainės receptas

Krabų lazdeles supjaustome griežinėliais, agurką supjaustome smulkiais gabalėliais (jei agurko odelė stora, ją nulupame). Nuo kukurūzų nupilame skystį.

Viename inde sumaišome visus ingredientus, pagardiname druska, pipirais pagal skonį. Jei reikia įdedame daugiau majonezo. Skanaus!

Mišrainę taip pat galima pagardinti ir susmulkintais kietai virtais kiaušiniais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų