• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gaminti Kijevo kotletus nėra sunku, jie gali pavykti kiekvienai šeimininkei, tereikia tiksliai žinoti, kaip pagaminti. Dalijamės receptu, kurio autorė sako, kad taip paruošti kotletai yra puikus pasirinkimas, nes nepavykti tiesiog neįmanoma. 

Gaminti Kijevo kotletus nėra sunku, jie gali pavykti kiekvienai šeimininkei, tereikia tiksliai žinoti, kaip pagaminti. Dalijamės receptu, kurio autorė sako, kad taip paruošti kotletai yra puikus pasirinkimas, nes nepavykti tiesiog neįmanoma. 

REKLAMA

Jums reikės: 500 gramų maltos vištienos, 60 gramų sviesto, žalumynų, druskos, pipirų, česnako skiltelių, 2 kiaušinių, miltų, paprikos skonio džiūvėsėlių, aliejaus. 

Iš pradžių į maltą mėsą įmaišome druskos bei pipirų. Sviestą sumaišome su mėgiamais žalumynais ir česnakais, susukame į kepimo popierių bei padedame sušalti į kamerą.

Tuomet maltą vištieną bei sviestą padalinkite į 5 dalis. Paimkite dalį mėsos, į jos vidų įdėkite sviesto (tarsi darydamos cepelinus). Kiaušinius išplakite su dviem šaukštais šalto vandens. Suformuotus kotletus apvoliokite miltuose, paskui kiaušiniuose ir vėliau džiūvėsėliuose. Dėkite juos 10 minučių į šaldymo kamerą.

REKLAMA
REKLAMA

Ištraukus vėl apvoliokite kiaušiniuose bei džiuvėsėliuose. Kepame įkaitintame aliejuje maždaug 10-15 minučių. Reikia būtinai stebėti, kad aliejus per daug neįkaistų, nes kitaip išorėję kotletai bus iškepę, o viduje - žali. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!

Šaltinis: https://worldrecipes.eu/lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų