Vištieną supjaustome gabaliukais ir marinuojame apie 1 val., įpylę po 1 šaukštą aliejaus, acto, sojų padažo. Kiaušinių trynius išplakame su likusiu aliejumi, actu ir sojų padažu bei trupučiu druskos. Kiaušinių plakinyje apvoliojame vištienos gabaliukus. Tada juos dedame į sezamo sėklas, apvoliojame ir kepame įkaitintame aliejuje. Tinka prie alaus, baltojo vyno arba su daržovėmis.
Autorius: RM
INGREDIENTAI:
šiek tiek sezamo sėklų
4 vienetai vištos filė
3 vienetai kiaušinių (tryniai)
4 valgomieji šaukštai acto (vyno)
4 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustome gabaliukais ir marinuojame apie 1 val., įpylę po 1 šaukštą aliejaus, acto, sojų padažo. Kiaušinių trynius išplakame su likusiu aliejumi, actu ir sojų padažu bei trupučiu druskos. Kiaušinių plakinyje apvoliojame vištienos gabaliukus. Tada juos dedame į sezamo sėklas, apvoliojame ir kepame įkaitintame aliejuje. Tinka prie alaus, baltojo vyno arba su daržovėmis.