• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek sezamo sėklų
  • 4 vienetai vištos filė
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 4 valgomieji šaukštai acto (vyno)
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome gabaliukais ir marinuojame apie 1 val., įpylę po 1 šaukštą aliejaus, acto, sojų padažo. Kiaušinių trynius išplakame su likusiu aliejumi, actu ir sojų padažu bei trupučiu druskos. Kiaušinių plakinyje apvoliojame vištienos gabaliukus. Tada juos dedame į sezamo sėklas, apvoliojame ir kepame įkaitintame aliejuje. Tinka prie alaus, baltojo vyno arba su daržovėmis.

Autorius: RM

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek sezamo sėklų
  • 4 vienetai vištos filė
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 4 valgomieji šaukštai acto (vyno)
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome gabaliukais ir marinuojame apie 1 val., įpylę po 1 šaukštą aliejaus, acto, sojų padažo. Kiaušinių trynius išplakame su likusiu aliejumi, actu ir sojų padažu bei trupučiu druskos. Kiaušinių plakinyje apvoliojame vištienos gabaliukus. Tada juos dedame į sezamo sėklas, apvoliojame ir kepame įkaitintame aliejuje. Tinka prie alaus, baltojo vyno arba su daržovėmis.

Autorius: RM

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų