Burokėlius ir moliūgą sutarkuoti, svogūną susmulkinti, viską sumaišyti ir patroškinti saulėgrąžų aliejuje. Kai daržovės bus gatavos, sudėti grietinę, prieskonius. Troškinimo eigoje galima įpilti šiek tiek vandens.
Autorius: Roma
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 stiklinės moliūgų (sutarkuoti)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek saulėgrąžų aliejaus (nerafinuotas)
šiek tiek druskos
50 gramų grietinės
6 vienetai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius ir moliūgą sutarkuoti, svogūną susmulkinti, viską sumaišyti ir patroškinti saulėgrąžų aliejuje. Kai daržovės bus gatavos, sudėti grietinę, prieskonius. Troškinimo eigoje galima įpilti šiek tiek vandens.