• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 250 gramų kopūstų (raudongūžiai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek grietinės
  • 150 gramų pekino kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, keletą sekundžių sudedami į verdantį vandenį, po to išverčiami į graibštą ir apipilami šaltu vandeniu.
    Grietinė sumaišoma su aliejumi, cukrumi, druska bei pipirais.
    Vandeniui nutekėjus, kopūstai sumaišomi su supjaustytu pekino kopūstu bei pasigamintu padažu.
    Paruoštos salotos truputį palaikomos, atšaldomos šaldytuve ir paduodamos valgyti.
    Skanaus.

Autorius: Ina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 250 gramų kopūstų (raudongūžiai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek grietinės
  • 150 gramų pekino kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, keletą sekundžių sudedami į verdantį vandenį, po to išverčiami į graibštą ir apipilami šaltu vandeniu.
    Grietinė sumaišoma su aliejumi, cukrumi, druska bei pipirais.
    Vandeniui nutekėjus, kopūstai sumaišomi su supjaustytu pekino kopūstu bei pasigamintu padažu.
    Paruoštos salotos truputį palaikomos, atšaldomos šaldytuve ir paduodamos valgyti.
    Skanaus.

Autorius: Ina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų