• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo bulvių
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų aliejaus
  • 3 vienetai čili pipirų (pipirai (geltonas, žalias ir raudonas))
  • 50 gramų pomidorų pastos
  • 50 gramų garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis, šiek tiek pamušti ir pabarstyti druska bei pipirais.
    Išspausti česnaką ir sumaišyti su garstyčiomis ir pomidorų pasta.
    Kepsnius sudėti į dubenį, užpilti garstyčių, pomidorų pastos bei česnako mišiniu, 50 g aliejaus ir palikti marinuotis bent 4 val.
    Išsimarinavusius kepsnius sudėti į folija išklotą kepimo skardą, ant viršaus sudėti supjaustytus čili pipirus bei svogūnų žiedus ir uždengti folija.
    Nuskustas bulves supjaustyti griežinėliais, sudėti į dubenį, pabarstyti druska, kmynais, užpilti likusiu aliejumi ir sumaišius sudėti į skardą.
    Kepsnius ir bulves dėti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę.
    Bulves kepti apie 30 min.
    Kepsnius kepti apie 20 min., tada nuimti foliją ir pakepti dar apie 20 min.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo bulvių
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų aliejaus
  • 3 vienetai čili pipirų (pipirai (geltonas, žalias ir raudonas))
  • 50 gramų pomidorų pastos
  • 50 gramų garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis, šiek tiek pamušti ir pabarstyti druska bei pipirais.
    Išspausti česnaką ir sumaišyti su garstyčiomis ir pomidorų pasta.
    Kepsnius sudėti į dubenį, užpilti garstyčių, pomidorų pastos bei česnako mišiniu, 50 g aliejaus ir palikti marinuotis bent 4 val.
    Išsimarinavusius kepsnius sudėti į folija išklotą kepimo skardą, ant viršaus sudėti supjaustytus čili pipirus bei svogūnų žiedus ir uždengti folija.
    Nuskustas bulves supjaustyti griežinėliais, sudėti į dubenį, pabarstyti druska, kmynais, užpilti likusiu aliejumi ir sumaišius sudėti į skardą.
    Kepsnius ir bulves dėti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę.
    Bulves kepti apie 30 min.
    Kepsnius kepti apie 20 min., tada nuimti foliją ir pakepti dar apie 20 min.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų