3 vienetai čili pipirų (pipirai (geltonas, žalias ir raudonas))
50 gramų pomidorų pastos
50 gramų garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis, šiek tiek pamušti ir pabarstyti druska bei pipirais. Išspausti česnaką ir sumaišyti su garstyčiomis ir pomidorų pasta. Kepsnius sudėti į dubenį, užpilti garstyčių, pomidorų pastos bei česnako mišiniu, 50 g aliejaus ir palikti marinuotis bent 4 val. Išsimarinavusius kepsnius sudėti į folija išklotą kepimo skardą, ant viršaus sudėti supjaustytus čili pipirus bei svogūnų žiedus ir uždengti folija. Nuskustas bulves supjaustyti griežinėliais, sudėti į dubenį, pabarstyti druska, kmynais, užpilti likusiu aliejumi ir sumaišius sudėti į skardą. Kepsnius ir bulves dėti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Bulves kepti apie 30 min. Kepsnius kepti apie 20 min., tada nuimti foliją ir pakepti dar apie 20 min. Skanaus.
Autorius: Gražina
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo bulvių
4 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek kmynų
2 vienetai svogūnų
šiek tiek druskos
100 gramų aliejaus
3 vienetai čili pipirų (pipirai (geltonas, žalias ir raudonas))
50 gramų pomidorų pastos
50 gramų garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis, šiek tiek pamušti ir pabarstyti druska bei pipirais. Išspausti česnaką ir sumaišyti su garstyčiomis ir pomidorų pasta. Kepsnius sudėti į dubenį, užpilti garstyčių, pomidorų pastos bei česnako mišiniu, 50 g aliejaus ir palikti marinuotis bent 4 val. Išsimarinavusius kepsnius sudėti į folija išklotą kepimo skardą, ant viršaus sudėti supjaustytus čili pipirus bei svogūnų žiedus ir uždengti folija. Nuskustas bulves supjaustyti griežinėliais, sudėti į dubenį, pabarstyti druska, kmynais, užpilti likusiu aliejumi ir sumaišius sudėti į skardą. Kepsnius ir bulves dėti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Bulves kepti apie 30 min. Kepsnius kepti apie 20 min., tada nuimti foliją ir pakepti dar apie 20 min. Skanaus.