• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių (aštrios)
  • 1 vienetas kiaulės kojų (karka)
  • 0.5 litro alaus (tamsusis)
  • šiek tiek druskos
  • 8 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulės karką gerai nuplauti ir nusausinti ir gerai įtrinti druska, smulkintų česnakų, pipirais, kmynais ir paprikų milteliais. Taip paruoštą karką palikti parai šaldytuve , kad įsigertų visi prieskoniai. Marinuotą karką iš visų pusių aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apie 1,5 val. Sumaišyti 4 šaukštus aliejaus su šaukštu garstyčių ir 2 šaukštais medaus. Prieš baigdami kepti, karką iš visų pusių aptepti šiuo glajumi, keletą kartų apšlakstyti alumi.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių (aštrios)
  • 1 vienetas kiaulės kojų (karka)
  • 0.5 litro alaus (tamsusis)
  • šiek tiek druskos
  • 8 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulės karką gerai nuplauti ir nusausinti ir gerai įtrinti druska, smulkintų česnakų, pipirais, kmynais ir paprikų milteliais. Taip paruoštą karką palikti parai šaldytuve , kad įsigertų visi prieskoniai. Marinuotą karką iš visų pusių aptepti aliejumi ir kepti orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apie 1,5 val. Sumaišyti 4 šaukštus aliejaus su šaukštu garstyčių ir 2 šaukštais medaus. Prieš baigdami kepti, karką iš visų pusių aptepti šiuo glajumi, keletą kartų apšlakstyti alumi.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų