Smulkiai supjaustome arba sutarkuojame per storą tarką agurką, sutarkuojame per smulkią tarką česnaką. Dedame į gilesnį indą jogurtą, sudedam agurką ir česnaką, supilame po truputį aliejų, druską, viską gerai išmaišom, patartina įdeti į šaldytuvą nors porai valandų.
Padažas tinka prie mėsos gaminių.
Autorius: Jūratė
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
šiek tiek česnakų
šiek tiek krapų
100 gramų alyvuogių aliejaus
2 vienetai jogurto (baltas, indeliais)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustome arba sutarkuojame per storą tarką agurką, sutarkuojame per smulkią tarką česnaką. Dedame į gilesnį indą jogurtą, sudedam agurką ir česnaką, supilame po truputį aliejų, druską, viską gerai išmaišom, patartina įdeti į šaldytuvą nors porai valandų.