• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto kopūstų (baltas)
  • 0.5 vieneto kopūstų (raudonas)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų žiedinių kopūstų
  • 0.5 vieneto kininių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baltagūžį ir raudongūžį kopūstus susmulkinti, pasūdyti ir paminkyti su rankomis.
    Kininį kopūstą taip pat susmulkinti, žiedinį kopūstą išskirstyti žiedais.
    Viską sumaišyti, jei reikia, dar pasūdyti.

Autorius: Kostas

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto kopūstų (baltas)
  • 0.5 vieneto kopūstų (raudonas)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų žiedinių kopūstų
  • 0.5 vieneto kininių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baltagūžį ir raudongūžį kopūstus susmulkinti, pasūdyti ir paminkyti su rankomis.
    Kininį kopūstą taip pat susmulkinti, žiedinį kopūstą išskirstyti žiedais.
    Viską sumaišyti, jei reikia, dar pasūdyti.

Autorius: Kostas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų