Įkaitinti vaflinę keptuvę ir patepti ją aliejumi arba sviestu. Kiaušinius išplakti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Supilti pieną, įmaišyti nuluptus bei sutrintus bananus, riešutus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Tešlą šaukštu pilti į vaflinę keptuvę ir keti apie 5 min., kol vafliai gražiai apskrus. Patiekti šiltus su klevų sirupu bei bananų griežinėliais. Gardumėlis!
Autorius: Diana
INGREDIENTAI:
2 vienetai bananų
4 valgomieji šaukštai cukraus
1/10 stiklinės graikinių riešutų (kapoti)
1/10 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
1 vienetas kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
šiek tiek sirupo (klevų)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinti vaflinę keptuvę ir patepti ją aliejumi arba sviestu. Kiaušinius išplakti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Supilti pieną, įmaišyti nuluptus bei sutrintus bananus, riešutus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Tešlą šaukštu pilti į vaflinę keptuvę ir keti apie 5 min., kol vafliai gražiai apskrus. Patiekti šiltus su klevų sirupu bei bananų griežinėliais. Gardumėlis!