• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1/10 stiklinės graikinių riešutų (kapoti)
  • 1/10 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek sirupo (klevų)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti vaflinę keptuvę ir patepti ją aliejumi arba sviestu.
    Kiaušinius išplakti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
    Supilti pieną, įmaišyti nuluptus bei sutrintus bananus, riešutus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Tešlą šaukštu pilti į vaflinę keptuvę ir keti apie 5 min., kol vafliai gražiai apskrus.
    Patiekti šiltus su klevų sirupu bei bananų griežinėliais.
    Gardumėlis!

Autorius: Diana

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1/10 stiklinės graikinių riešutų (kapoti)
  • 1/10 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek sirupo (klevų)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti vaflinę keptuvę ir patepti ją aliejumi arba sviestu.
    Kiaušinius išplakti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
    Supilti pieną, įmaišyti nuluptus bei sutrintus bananus, riešutus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Tešlą šaukštu pilti į vaflinę keptuvę ir keti apie 5 min., kol vafliai gražiai apskrus.
    Patiekti šiltus su klevų sirupu bei bananų griežinėliais.
    Gardumėlis!

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų