Dubenyje gerai išsukti sviestą, pieną, nuluptą bei sutrintą bananą ir rudąjį cukrų. Įmušti kiaušinius, supilti vanilės ekstraktą ir viską gerai išmaišyti. Įsijoti su soda sumaišytus miltus ir išmaišyti tešlą. Galiausiai įmaišyti baltojo šokolado gabaliukus. Šaukštu ant aliejumi pateptos skardos suformuoti apvalius sausainius ir kepti apie 11 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptus sausainius palikti kepimo skardoje 5 min. atvėsti ir tuomet sudėjus ant grotelių palaukti, kol sausainiai visiškai atvės. Skanaus.
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
1 vienetas bananų
3/4 stiklinės cukraus (rudasis)
0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
2 vienetai kiaušinių
2 ir 3/4 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės pieno
1 arbatinis šaukštelis sodos
230 gramų sviesto
300 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje gerai išsukti sviestą, pieną, nuluptą bei sutrintą bananą ir rudąjį cukrų. Įmušti kiaušinius, supilti vanilės ekstraktą ir viską gerai išmaišyti. Įsijoti su soda sumaišytus miltus ir išmaišyti tešlą. Galiausiai įmaišyti baltojo šokolado gabaliukus. Šaukštu ant aliejumi pateptos skardos suformuoti apvalius sausainius ir kepti apie 11 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptus sausainius palikti kepimo skardoje 5 min. atvėsti ir tuomet sudėjus ant grotelių palaukti, kol sausainiai visiškai atvės. Skanaus.