Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
gerai čia apie Malgaritą kažkas pasakė:-):-):-)
Bus tų picų,geresnių,nei kepa mano žmona su drauge,nerasi niekur,jau pusę pasulio išmaišiau,bet tokių picų neteko skanauti,mylimų moterų rankų šiluma,fantastika ;-)
Tai kad Lietuvoje beveik visuose Europos patiekaluose puse produkru nenaudojama.Uzsisakai pvz Graikiskas salotas, kai jos patiekiamos niekaip negali suprasti koki patiekala gavai. Apie porciju didi apskritai nekalbu! Bet kam galiu tikrai nuo sirdies padekoti. tai POMPODORO Vilniaus senamiestyje - labai skanu, jokio farso ir aptarnavimas malonus!
Kada pagaliau į ES saugomų tradicinių vietos patiekalų sąrašą bus įtraukta lietuviška duona ir kiti mūsų skanėstai?! Lenkai efektyviai tuos patiekalus registruoja kaip savo regijoninius.
"...O pati pica turės būti kepama malkomis kūrenamoje krosnyje ant akmens plokštės. Tokias krosnis turi ir dauguma Lietuvos didžiųjų picerijų..." nuo kada dauguma Lietuvos didžiųjų picerijų turi malkomis kūrenamas krosnis? Gal kokios 3 per visą Lietuvą ir turi..
atrodo, kad visos kitos parduodamos picos tai gaminamos pagal originalius receptus... cha cha cha. kartą su vaikais akropolyje pamatėm CHARLIE picerijoj nuolaidas picom ir užsukom, na paėmėm tas vaikiškas, tai kai atnešė- pamačiau ko nemačiusi: paplotys iš to plonumo susiraitęs, šlapenkos matyt užkrito netyčia nuo kitų picų, sūrio pėdsakų nepastebėjau... šiaip turėjau visas galymybes pradėti bylinėjimąsi dėl kokybės neatitikimų ir t.t , bet neturėjau jėgų tai daryti būdama su vaikais. Karočė tos picos šššš... namie visada skaniau
niekas tos margaritos ir nepasiges. nes ji čia visai kitokia nei Italijoje.
tačiau visai kas kita - požiūris į klientą - geriau išbraukt iš meniu, o ne ją gaminti taip, kiap reikia.
tačiau visai kas kita - požiūris į klientą - geriau išbraukt iš meniu, o ne ją gaminti taip, kiap reikia.
Na, pas mus gi ne picos... tai gal nieko.
jos ir neperku
REKLAMA
REKLAMA
Lietuvos picerijos linkusios nebepatiekti picos „Margarita“