Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tokios nevalgyciau
na,perskaiciau apie acta ir toliau nebeskaiciau...Juk prisipylus i lekste acto,dingsta visas saltienos skonis.Geriausiai saltiena valgyti su krienais.
Kepeninė ir tušonkė - du skirtingi dalykai. Visai nusirašėt į pievas.
Gaminti man nepatikdavo, todel ir nesimokiau. Dabar gailiuosi, nes pradejus gyvent savarankiskai ,teko mokintis paciai gamint. O tos gaminimo patirtys kartais budavo "skausmingos". Karta norejau ismesti puoda per langa, nes man atrode ,kad nesigavo :) O pasirodo pamirsau viena produkta idet. Visada paskaitau receptus ir komentarus. Galbut kiti ta pati patiekala gamina kiek kitaip ir taip gaunamas kitas skonis. Tik nemegstu, kai komentaruose raso: zinomas ,100 metu taip gaminu. O straipsnis man patiko, malonu skaityti pozityva.
REKLAMA
REKLAMA
Virtuvės meistrė Vaida atskleidė tobulos šaltienos paslaptį