Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Del uogienes dauguma jusu neteisus. Mes vaikysteje valgydavome kugeli su brukniu uogiene, labai skanu. Taip pat tokia uogiene (rugsti) tinka ir prie keptos vistienos. Taip,kad nesistebekite, kad ajajai ,kaip cia dabar valgo su uogiene. Valgo ir labai tinka. Pabandykite.
nu pirma kart girdziu,kad vokieciai tokius blynus keptu,garantuoju 100% kad net neparagaut
Kas liecia padaza,tai sutinku,kad del skonio nesigincijama.Man visai skanu bulviniai blynai su obuoliene.Bet kepimo milteliai tai jau tikrai nereikalingi.
Na tikra nesąmonė ,kepimo milteliai ? Ir dar uogienė ? Prie bulvių ? Ar iš viso jaučiate , ką reklamuojate ?
@Vile
O mes bulvinius blynus valgom su obuoliene. Laaaabai skanu...
Kam tie kepimo milteliai??? Į tokios sudėties masę, aš įdedu 2 šaukštus varškės ir nereikia jokių kep.miltelių?!
@DONATAS19
Teisingai!
@DONATAS19
Labai teisingai, ir į kugeli varškės įdėjus bus be galo skanu
REKLAMA
REKLAMA
Traškūs bulviniai blyneliai vos per pusvalandį: „Šiek tiek kitokie, bet labai skanūs“