Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Dar dedu paprikos ir mažiau cukraus bei nepilu jokio vandens. Pakanka acto ir aliejaus
mėgstamiausios kopūstų salotos, kurių nereikia ruošti žiemai, o pasidaryti dažnai ir šviežias.Tarkuotas kopūstas, morkos , pora skiltelių česnako. Marinatui 1 litr. vandens, 1 stilinė cukraus, tokia pat stiklinė 9% acto, ne kaupinas šaukštas druskos, pora šaukštų aliejaus, užpilti, kad apsemtų kopūstu. Ryte užpylus, vakare galima valgyti.Kas mėgsta aštriau- įdėti daugiau česnako
Gal skanu. Bet nesveika,cukrus actas aliejus
Viskas čia gerai
Cukrus,actas,druska ant tokio kiekio daržovių labai daug, čia jau nesveikas reikalas
Ne metai iš metų, bet kasmet arba jau da
Kalba
Čia ryškiai per daug acto.3kg. užtektu 1st.Šią mišrainę darau kas savaitę.Greitai susivalgo,nes pomidorai ir agurkai jau nebeskanūs,o ji tinka visur.
@LYRA
Labai jau nesveika daug acto ir cukraus
@LYRA
Bet čia obuolių actas jis švelnesnis
@LYRA
Obuolių acto ,visados reikia daugiau, nei paprasto. Ir jeigu sandariai uždaryti,tai ilgai issilaikys. Taip galima ir šviežius agurkelius išlaikyti. Marinata aš visados ragauju. Agurkelius supjaustau gabalėliais. Sėkmės!
Čia ryškiai per daug acto.3kg. užtektu 1st.Šią mišrainę darau kas savaitę.Greitai susivalgo,nes pomidorai ir agurkai jau nebeskanūs,o ji tinka visur.
REKLAMA
REKLAMA
Šią kopūstų mišrainę gamina metai iš metų: tokia skani, kad dingsta žaibiškai