Kadangi ruduo - moliūgų metas, juos ir reikia valgyti, nes tai - sveikas ir lengvas maistas, o su vištiena - ypatingai skanus duetas.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 3 lapai sluoksniuotos tešlos
- 300 gramų moliūgų
- 250 gramų vištos filė
- 1 saujelė feta sūrio
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis pipirai
- 1 žiupsnelis aliejaus
- 1 žiupsnelis prieskonių vištienai
- 1 lapas rozmarino
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais. Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps.
- Taip pat iškepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
- Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
- Tešlą pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
- 180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir rozmarino lapeliais. Skanaus!
REKLAMA