• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kopūstų (švieži)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
  • 200 gramų morkų (šviežios)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 200 gramų burokėlių (švieži)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustas morkas sutarkuokite šiaudeliais. Burokėlius supjaustykite kubeliais, kopūstus susmulkinkite.
    Ant salotinės dugno paskleiskite kopūstus, aplinkui pakraščiais suberkite tarkuotas morkas, į vidurį sudėkite burokėlius.
    Daržoves apšlakstykite medaus, aliejaus ir citrinų sulčių mišiniu.
    Tiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais arba kitokiais žalumynais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų