Prisirinkite jaunų rūgštynių su plonais kotais (geriausia kotus nupjauti ir naudoti tik lapus). Į puodą su vandeniu įberiama druskos, sudedamas smulkiai supjaustytas virtas kiaušinis, bulvės, supilamas sultinys ir verdama. Bulvėms suminkštėjus sudedamos supjaustytos rūgštynės ir dar minutę pavirinamos. Sriuba paskaninama grietine. Skanaus.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
3 saujos rūgštynių
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas grietinės
6 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prisirinkite jaunų rūgštynių su plonais kotais (geriausia kotus nupjauti ir naudoti tik lapus). Į puodą su vandeniu įberiama druskos, sudedamas smulkiai supjaustytas virtas kiaušinis, bulvės, supilamas sultinys ir verdama. Bulvėms suminkštėjus sudedamos supjaustytos rūgštynės ir dar minutę pavirinamos. Sriuba paskaninama grietine. Skanaus.