Agurkus ir pomidorus supjaustyti griežinėliais, morkas ir burokėlius - kubeliais, žuvį - gabaliukais. Visus ingredientus sumaišyti su majonezu ir prieskoniais, imbieru. Paskaninti kapotais žalumynais.
Autorius: Ugnė
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų (rauginti)
šiek tiek cukraus
šiek tiek imbierų (maltas)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
100 gramų jūros kopūstų
200 gramų kopūstų (rauginti)
1 vienetas morkų (virtos)
šiek tiek petražolių
1 vienetas pomidorų pastos (sūdyti)
1 valgomasis šaukštas spanguolių
0.5 stiklinės majonezo
2 valgomieji šaukštai konservuotų žirnelių
šiek tiek druskos
1 vienetas burokėlių (virti)
60 gramų žuvies (karšto rūkymo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus ir pomidorus supjaustyti griežinėliais, morkas ir burokėlius - kubeliais, žuvį - gabaliukais. Visus ingredientus sumaišyti su majonezu ir prieskoniais, imbieru. Paskaninti kapotais žalumynais.