• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 5 vienetai pievagrybių (didieji)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustytus svogūnus bei kiek stambiau pievagrybius pakepiname kol suminkštėja. Atvėsiname ir sudedame į maltą mėsą. Įmušame kiaušinius, beriame prieskonius, džiūvėsėlius bei dedame majonezo. Viską gerai išmaišome ir formuojame norimo dydžio maltinius. Kepame ant vidutinės ugnies tol, kol abi pusės apskrunda.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 5 vienetai pievagrybių (didieji)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustytus svogūnus bei kiek stambiau pievagrybius pakepiname kol suminkštėja. Atvėsiname ir sudedame į maltą mėsą. Įmušame kiaušinius, beriame prieskonius, džiūvėsėlius bei dedame majonezo. Viską gerai išmaišome ir formuojame norimo dydžio maltinius. Kepame ant vidutinės ugnies tol, kol abi pusės apskrunda.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų