Burnoje tirpstantis ispaniškas desertas “Flan“. Turbūt vienas skaniausių ispaniškų saldumynų. Desertas labai lengvas, švelnaus skonio ir pagaminus gali dingti tiesiog akimirksniu. Svarbiausias momentas gaminimo procese yra karamelė, jos nereikia perkaitinti, nes tuomet karamelė gali tiesiog susvilti ir reikės gaminti iš naujo. Tad kai gaminsite karamelę, jai užvirus stebėkite, kada įgaus rudą spalvą, tuomet išjunkite ir iškart pilstykite į indelius.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 250 mililitrų pieno
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstraktas
- Užpilui:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 valgomieji šaukštai vandens
- 0.5 arbatinio šaukštelio citrinų sultys
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 3
REKLAMA