Svogūnas bei česnakas smulkiai supjaustomi, truputį apkepinami aliejuje, suberiami imbiero milteliai ir viskas dar 3-4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiami pjaustyti pomidorai, sudedamos nuvalytos bei supjaustytos šparaginės pupelės (galima įpilti truputį vandens). Padažas turi būti tirštokas. Kai pupelės suminkštėja, sukrečiamos nuskustos bei labai smulkiai supjaustytos bulvės. Visi produktai patroškinami aliejuje. Baigiant troškinti, pasūdoma ir įpilama citrinos sulčių. Skanaus.
Svogūnas bei česnakas smulkiai supjaustomi, truputį apkepinami aliejuje, suberiami imbiero milteliai ir viskas dar 3-4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiami pjaustyti pomidorai, sudedamos nuvalytos bei supjaustytos šparaginės pupelės (galima įpilti truputį vandens). Padažas turi būti tirštokas. Kai pupelės suminkštėja, sukrečiamos nuskustos bei labai smulkiai supjaustytos bulvės. Visi produktai patroškinami aliejuje. Baigiant troškinti, pasūdoma ir įpilama citrinos sulčių. Skanaus.