• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų bulvių
  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (geltonasis, milteliai)
  • 250 gramų pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 250 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnas bei česnakas smulkiai supjaustomi, truputį apkepinami aliejuje, suberiami imbiero milteliai ir viskas dar 3-4 min. patroškinama ant mažos ugnies.
    Po to sukrečiami pjaustyti pomidorai, sudedamos nuvalytos bei supjaustytos šparaginės pupelės (galima įpilti truputį vandens). Padažas turi būti tirštokas.
    Kai pupelės suminkštėja, sukrečiamos nuskustos bei labai smulkiai supjaustytos bulvės.
    Visi produktai patroškinami aliejuje.
    Baigiant troškinti, pasūdoma ir įpilama citrinos sulčių.
    Skanaus.

Autorius: Ona

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų bulvių
  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (geltonasis, milteliai)
  • 250 gramų pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 250 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnas bei česnakas smulkiai supjaustomi, truputį apkepinami aliejuje, suberiami imbiero milteliai ir viskas dar 3-4 min. patroškinama ant mažos ugnies.
    Po to sukrečiami pjaustyti pomidorai, sudedamos nuvalytos bei supjaustytos šparaginės pupelės (galima įpilti truputį vandens). Padažas turi būti tirštokas.
    Kai pupelės suminkštėja, sukrečiamos nuskustos bei labai smulkiai supjaustytos bulvės.
    Visi produktai patroškinami aliejuje.
    Baigiant troškinti, pasūdoma ir įpilama citrinos sulčių.
    Skanaus.

Autorius: Ona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų