• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aguonų
  • 10 valgomųjų šaukštų cukraus
  • 6 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 10 vienetų kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių, tryniai išsukami su cukrumi. Dedama krakmolo, išsukama, dedama miltų ir viskas vėl išsukama. Kiaušinių baltymai išplakami iki putų, kad pavertus dubenį jos nekristų. Kepimo forma išklojama kepimo popieriumi, baltymai su likusia mase sumaišomi šaukštu. Išmaišyta masė sudedama į formą, pašaunama į orkaitę ir kepama tol, kol gražiai paruduos.
    Aguoninė dalis paruošiama taip pat, tik pridedama aguonų.
    Labai skanus!

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aguonų
  • 10 valgomųjų šaukštų cukraus
  • 6 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 10 vienetų kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių, tryniai išsukami su cukrumi. Dedama krakmolo, išsukama, dedama miltų ir viskas vėl išsukama. Kiaušinių baltymai išplakami iki putų, kad pavertus dubenį jos nekristų. Kepimo forma išklojama kepimo popieriumi, baltymai su likusia mase sumaišomi šaukštu. Išmaišyta masė sudedama į formą, pašaunama į orkaitę ir kepama tol, kol gražiai paruduos.
    Aguoninė dalis paruošiama taip pat, tik pridedama aguonų.
    Labai skanus!

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų