Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių, tryniai išsukami su cukrumi. Dedama krakmolo, išsukama, dedama miltų ir viskas vėl išsukama. Kiaušinių baltymai išplakami iki putų, kad pavertus dubenį jos nekristų. Kepimo forma išklojama kepimo popieriumi, baltymai su likusia mase sumaišomi šaukštu. Išmaišyta masė sudedama į formą, pašaunama į orkaitę ir kepama tol, kol gražiai paruduos. Aguoninė dalis paruošiama taip pat, tik pridedama aguonų. Labai skanus!
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
1 stiklinė aguonų
10 valgomųjų šaukštų cukraus
6 valgomieji šaukštai krakmolo
10 vienetų kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių, tryniai išsukami su cukrumi. Dedama krakmolo, išsukama, dedama miltų ir viskas vėl išsukama. Kiaušinių baltymai išplakami iki putų, kad pavertus dubenį jos nekristų. Kepimo forma išklojama kepimo popieriumi, baltymai su likusia mase sumaišomi šaukštu. Išmaišyta masė sudedama į formą, pašaunama į orkaitę ir kepama tol, kol gražiai paruduos. Aguoninė dalis paruošiama taip pat, tik pridedama aguonų. Labai skanus!