Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
kiek grietinės, sviesto, kondencuoto pie
o jergau
Nu jo gausis brangokai.
Komentatoriui ,,Šiaip",matosi, kad jums tikrai įpatingai trūksta įgudžių atydžiai skaityti kas parašyta ir lavinti reikėtų atmintį, kad atsimintumėt ką perskaitėt.Aiškiai parašyta ger.Liucijos, kad soda dedama į GRIETINĘ, kad suputotų.O jūs iškraipėte ir savo komentare parašėte apie kondencuotą pieną.Vaikai labai gerai skiria kondencuotą pieną nuo grietinės, o jūs moteris neskiriate.Tai tikrai matosi iš jūsų kokia esate ,,superinė šeimininkė".Sugebate priekabiauti nepagrįstai prie kitų žmonių pati nieko neišmanydama.Neduok dieve tamstos iškepto pyrago ragauti, nes nesi garantuotas ką valgai, juk neskiriate produktų.O produktų būna ir visokių:valgomų ir nevalgomų.Taip ir kanopas galima pas tokią šeimininkę ,,Šiaip" besisvečiuojant užversti.Apsaugok dieve nuo tokių vaišių.
@Pyragas
Ypatingas susireikšminimas, bet klaidelių daug.
Tai sodą reik 'uzgesint' rūgštimi, o ne kond. pienu... Matau trūksta ygudziu...
tokių brangių ingredientu kainą išeis nemažas gatavas pyragas ar tortas. Kur dar elektra kepant
REKLAMA
REKLAMA
Liucija pasidalino savo firminio pyrago receptu: minkštutėlis ir tirpstantis burnoje