Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
O česnako galima dėt?
Mama jau toks pasenęs dalykas o pati ras
Mama jau toks pasenęs dalykas o pati ras
Tai naujiena žmonės jau 30 o gal ir daugiau metų tai daro
Tikrai kažkas čia ne taip,tai kam dėti į iškaitintus stiklainius,jeigu daržovės žalios?
Sudėti į puodą, sumaigyti... ir sudėti į iškaitintus stiklainius! O tai virti nereikia? Kažkas čia ne taip
Viskas išbandyta ir labai skanu
Aš svogūnų nededu, palaikau 12val.pamaišydama,truputi pakaitinu, jokių būdu ne virt...ir tada į stiklainius
@Rolanda Dar darau jūsų recepta bus matyti ar skanus
Darau jau daug metų, tikrai labai skanu
Ka nors naujo zinoti yra naudinga.
As viska tarkuoju burokine tarka. Darau kelintus metus. Superinis receptas. Tinka kaip garnyras ir virti sriubai su kauliukais. Niam niam.
Tai tik 0,5g raudonosios paprikos ir dar ją galima supjaustyti griežinėliais?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų