Ingredientai
1 antis;
1 kiaušinis;
1 svogūnas;
175 g virto kumpio;
2 šaukštai riebalų;
400 g bulvių;
500 g obuolių;
druska;
pipirai.
Gamyba
Nulupame bulves, supjaustome kubeliais ir apverdame lengvai pasūdytame vandenyje. Svogūną nulupame, supjaustome ir pakepiname. Smulkiai supjaustytus obuolius, kumpį sumaišome su anties kepenimis, apkepusiais svogūnais ir apvirusiomis bulvėmis. Įmušame kiaušinius, beriame tinkančių mėgstamų prieskonių ir viską gerai išsukame, kad gautume kuo vientisesnę masę. Antį nuvalome, pasūdome, prikemšame ir kepame pasirinktinai keptuvėje arba orkaitėje. Abiem atvejais nepamirštam kepinio karts nuo karto apšlakstyti. Galima patiekti su šviežių kopūstų salotomis.