Ingredientai
3 vidutinio dydžio bulviės;
2 morkos;
ketvirtis kopūsto;
200 g pievagrybių;
1 nedidelis svogūnas;
3 šaukštai aliejaus;
pusė arbatinio šaukštelio Kotanyi česnakinių pipirų;
šaukštas druskos (be kaupo);
pusė indelio lydyto sūrelio be priedų.
Gamyba
Užvirinti puode vandenį, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę, morkas taip pat sutarkuoti per burokinę trintuvę ir jas pakepinti keptuvėje su aliejumi ir su supjaustytu svogūnu. Pievagrybius supjaustyti. Į verdantį vandenį sudėti bulves, kepintas morkas su svogūnu, kopūstus ir pievagrybius, įdėti druskos ir česnakinių pipirų. Baigiant virti arba išvirus, gardinti lydytu sūreliu ir valgyti.