Ingredientai
Trečdalis mažo susmulkinto raudonojo čili pipiro;
3 susmulkintos česnako galvutės;
pusė žalios citrinos sulčių;
1 v.š. medaus;
1 v.š. obuolių acto.
Produktai salotoms:
300 g krevečių (mažų, neluptų);
0,5 stikl. raudonųjų pupelių;
paprika;
5 maži pomidorai;
avokadas;
0.5 stikl. konservuotų kukurūzų;
raudonas mažas svogūnas.
Gamyba
Visus produktus išplakame ir gauname marinatą.
Išvalome krevetes. Jas užpilame paruoštu marinatu. palaikome 8 val. Nors vieną kartą pamaišome.
Krevetes nusunkiame, marinatą pasiliekame. Juo užpilsime salotas. Daržoves susmulkiname ir sluoksniuojame indeliuose. Užpilame pasiliktu marinatu, Patiekiame su tortilijomis.