REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
„San Fracisko raganos“ (nuotr. SCANPIX)

2006 m. pasaulis pamatė paskutinį jaudinančio serialo apie seseris raganas epizodą. „San Francisko raganos“ užkariavo daugelio žiūrovų širdis. Deja, tačiau daugelio pamilti aktoriai nustojo rodytis filmuose. Garsiojo serialo aktorių gyvenimas klostėsi įvairiai. Daugumai vaidmuo mistiniame seriale  tapo pagrindiniu jų karjeroje.

23

2006 m. pasaulis pamatė paskutinį jaudinančio serialo apie seseris raganas epizodą. „San Francisko raganos“ užkariavo daugelio žiūrovų širdis. Deja, tačiau daugelio pamilti aktoriai nustojo rodytis filmuose. Garsiojo serialo aktorių gyvenimas klostėsi įvairiai. Daugumai vaidmuo mistiniame seriale  tapo pagrindiniu jų karjeroje.

REKLAMA

Piper, Prue ir Phoebe. Šiuos pagrindinių serialo veikėjų vardus žino visi „San Francisko raganų“ gerbėjai. Serialas apie raganas, gelbstinčias pasaulį nuo blogio, atrado savo auditoriją ne tik gimtojoje Amerikoje, bet ir užsienyje.

Pirmojo sezono sėkmė paskatino filmuoti dar septynias dalis ir visi su susidomėjimu laukė naujų epizodų. Tačiau po svaiginančios sėkmės daugelis aktorių dingo iš ekranų kartu su paskutiniu serialo epizodu. „StarHit.ru“ išsiaiškino, koks buvo pagrindinių herojų likimas serialui dingus iš ekranų.

Shannen Doherty

46 metų aktorės karjera, išpopuliarėjus po serialo „Beverly Hills 90210“, nėra rožėmis klota. Serialas „San Francisko raganos“, kuriame Doherty gavo vienos iš pagrindinių raganos vaidmenį, iš tikrųjų buvo paskutinis rimtas jos darbas. Filmavimo pabaigoje įžymybės karjeroje ir privačiame gyvenime prasidėjo sunkus etapas.

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių Shannen nesėkmingai ištekėjo už amerikiečių prodiuserio Ricko Salomono. Pora pateikė skyrybų prašymą 2003 m. Tai buvo antras aktorės bandymas sukurti šeimą. Pirmasis taip pat nepavyko. Shannen atrasti laimę trečią kartą bandė su aktoriumi Jadu Nelsonu. Įsimylėjėliai buvo susižadėję, tačiau tai niekada nepasibaigė vestuvėmis. Tik 2011 metais garsenybė susipažino su savo svajonių vyru – fotografu Kurtu Isvarinko.

REKLAMA

Žvaigždė patyrė daugybę sveikatos išbandymų. Pirmą kartą ji susidūrė su Krono liga-autoimunine žarnyno liga. Vėliau garsenybei buvo diagnozuotas krūties vėžys. Kompleksinės procedūros ir chemoterapija klaikiai paveikė kūną. Gydytojai Shannen diagnozavo nevaisingumą.

Aktorė savo sveikatos problemų visai nebandė to slėpti nuo visuomenės. Priešingai, ji reguliariai rašė socialiniuose tinkluose apie savo gydymą. Noras įveikti mirtiną ligą, reabilitacija, bandymai jogos pagalba grįžti prie įprasto gyvenimo būdo – gerbėjai stebėjo kiekvieną jos žingsnį.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai moteris paskelbė, kad liga atsitraukė ir tikisi, kad greitai pasveiks.

Alissa Milano

Aktorė po „San Francisko raaganų“ nedingo iš kino pasaulio, tačiau nebesukūrė įsimintinų personažų. Žvaigždė prisipažino, kad ją kamuoja daugybė negalavimų, trukdančių jos profesionaliam darbui. Pavyzdžiui, filmavimo aikštelėje ji turėjo problemų dėl vandens baimės. Garsenybė taip pat susidūrė su disleksija. Dėl šio negalavimo žmogus iš dalies praranda gebėjimą skaityti.

Vaidmenis, kuriuos aktorė gavo po garsiosios raganų sagos, galima pavadinti praeinančiais. Tačiau Milano rado būdą būti naudinga visuomenei. Garsenybė buvo paskirta Pasaulinės tropinių ligų organizacijos ambasadore. Žvaigždė investavo 250 tūkst. dolerių (206 tūkst. eurų) į kovos su baisiomis ligomis kampaniją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Geri darbai tuo nesibaigė. Prieš 12 metų ji buvo paskirta Jungtinių Valstijų vaikų fondo geros valios ambasadore.

Šiandien aktorė kartu su vyru su Deividu Bagliari augina du vaikus ir toliau vaidina filmuose. Filmai, kuriuose ji pasirodo, leidžiami kas dvejus ar trejus metus, tačiau nepakartoja „San Francisko raganų“ sėkmės.

Holly Marie Combs

Vienos iš seserų vaidmens atlikėjos likimas taip pat ne visada buvo sklandus. Holly ištekėjo du kartus. Aktorė ketverius metus (1993–1997) gyveno su savo pirmuoju vyru Brianu Travisu Smithu. 2004 m. ji susiejo savo gyvenimą su kolega Davidu Donoho. Santuokoje gimė trys sūnūs: Finley Arthuras Donoho, Riley Edwardas Donoho ir Kelly Jamesas Donoho. Nepaisant to, po septynerių metų santuoka nutrūko.

REKLAMA

Prieš kelerius metus žvaigždė nusprendė pritaikyti Holivude gerai žinomą triuką. Išpopuliarėjusi dėl vaidmens filme „San Francisko raganos“, ji bandė sukurti savo televizijos laidą „Off the Map“ kartu su drauge ir kolege Shannen Doherty, tačiau šis bandymas baigėsi nesėkme.

Tuo tarpu režisieriai neprarado susidomėjimo garsenybe, tačiau didelės sėkmės jos įkūnyti vaidmenys daugiau nebesulaukė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų