REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Larry King su žmona (nuotr. SCANPIX)

Koronaviruso nepavyko išvengti ir garsiajam TV laidų vedėjui Larry Kingui. 

3

Koronaviruso nepavyko išvengti ir garsiajam TV laidų vedėjui Larry Kingui. 

REKLAMA

87 metų garsenybei netgi teko gultis į Los Andželo ligoninę.

Tiesa, būtent Los Andžele šiuo metu padėtis dėl koronaviruso yra viena prasčiausių. L. Kingas dėl savo prastos sveikatos ir amžiaus yra padidintos rizikos grupėje. 

L. Kingas jau praeityje yra patyręs daugybę sveikatos sutrikimų. Anksčiau TV veidas yra patyręs širdies smūgį, turėjo problemų su prostata, diabetu bei plaučių vėžiu.

Taip pat, kadangi situacija Los Andžele prasta, jo niekas iš artimųjų negali aplankyti ligoninėje. Tai reiškia, kad jo 26 metais jaunesnė žmona ir du vaikai negali pamatyti tėvo. Žinias apie Larry jiems perduoda seselės.

Įdomu tai, kad Larry ir jo žmona Shawn vis dar yra teisėtai susituokę ir puikiai sutaria, nepaisant to, kad kartu tvarko ir skyrybų dokumentus. Sunku patikėti, tačiau Larry padavė pareiškimą skirtis su žmona praėjus vos 5 mėnesiams po to, kai jį ištiko širdies smūgis.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad per mėnesį Larry ir toliau savo žmonai ketina mokėti 27 tūkst. eurų kaip paramą.

Tačiau pati Shawn teigia, kad išlaidų yra kur kas daugiau. 20 tūkst. eurų reikalingi jų prabangių namų priežiūrai, beveik 10 tūkst. drabužiams, 3 tūkst. maistui, 3,7 tūkst. nagams, plaukams, sporto klubui ir gyvūnų priežiūrai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų