REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Ala Pugačiova (nuotr. SCANPIX)

Rusijos estrados legenda Ala Pugačiova scenoje sukasi nuo 1965 metų. 71-erių moteris pasiekė tokių karjeros aukštumų, kurių tikriausiai nesitikėjo net ji pati. Garsiausia atlikėja Rusijoje, gavusi gausybę apdovanojimų ir kadaise buvusi trokštama milijonų vyrų, šiandien augina du vaikus su ketvirtu sutuoktiniu – humoristu Maksimu Galkinu.

15

Rusijos estrados legenda Ala Pugačiova scenoje sukasi nuo 1965 metų. 71-erių moteris pasiekė tokių karjeros aukštumų, kurių tikriausiai nesitikėjo net ji pati. Garsiausia atlikėja Rusijoje, gavusi gausybę apdovanojimų ir kadaise buvusi trokštama milijonų vyrų, šiandien augina du vaikus su ketvirtu sutuoktiniu – humoristu Maksimu Galkinu.

REKLAMA

Per daugybę metų scenoje Alos repertuare atsirado daugiau, nei 500 dainų. Kai kurios jų yra ne tik rusų, bet ir angų, vokiečių, prancūzų, suomių, ukrainiečių kalbomis. Jos albumai buvo vieni populiariausių net Japonijoje.

Akivaizdu, kad per tiek laiko A. Pugačiova pasikeitė neįtikėtinai, tačiau jos skiriamuosius bruožus – garbanotus plaukus, plačią šypseną ir dideles akis – galima atpažinti net fotografijose, užfiksuotose jos karjeros pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA

Santuoka su perpus jaunesniu

Ji vyresnė už savo vyrą 27 metais ir kartu jie augina du vaikus Harį ir Lizą, kuriems rudenį sukako septyneri.

Nors pradžioje santykių ši pora buvo vertinama gana priešiškai, jų meilės nenugalėjo apkalbos ir bandymai juos išskirti. Nors didžiulis amžiaus skirtumas abejonių kėlė ne vienam jų gerbėjui, Ala ir Maksimas laužo visus standartus ir įrodo, jog meilei amžius visai nesvarbus.

REKLAMA

Remiantis „oficialia“ versija, Pugačiovos ir Galkino meilės istorija prasidėjo Vitebske muzikos festivalyje, kur juos supažindino Filipas Kirkorovas. Tuo metu Primadonna ir pop karalius vis dar buvo susituokę, tačiau santuoka jau seniai buvo sugriauta. „Aš nebuvau juoda katė tarp Alos ir Filipo, jie jau gyveno skirtingose ​​Maskvos vietose, viskas buvo kitaip“, – pabrėžė Maksimas Galkinas dokumentiniame filme „Mano žmona yra Alla Pugačiova“.

Iš pradžių Maksimas Aloje pamatė tik legendinę dainininkę, o pats nepastebėjo, kaip per kelis mėnesius įsimylėjo. „Mes susitikome prieš 18 metų šokdami. Ir mes vis dar šokame “, – sakė menininkas.

REKLAMA
REKLAMA

2005 m. Pugačiova ir Kirkorovas išsiskyrė, tačiau tik 2011 m. Įvyko ilgai lauktos dainininkės vestuvės su Galkinu. Santuoka buvo sensacija: visa šalis svarstė, ar Primadonna ir 27 metų jaunesnis parodistas jaučia gilius jausmus, ar poros santykiai yra tik viešųjų ryšių triukas ir pasaka. Komikas atkirto, kad sėkmė jį pasiekė dar ilgai, kol nebuvo užmegztas ryšys su Alla Pugačiova, rašo „Star hit“.

Dvyniai nuo surogatinės motinos

Praėjo metai žvaigždžių pora vis dar švytėjo iš laimės. Pora kartu sukūrė tikrą pasaką: jie apsigyveno gotikinio stiliaus dvare, primenančiame pilį, netoli Maskvos, atokiau nuo smalsių akių. Net ir patys aršiausi skeptikai pripažino: nepaisant reikšmingo amžiaus skirtumo, akivaizdu, kad menininkai sugebėjo sukurti stiprią šeimą. Tai patvirtino dvynių – Lizos ir Harry – gimimas 2013 m.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne paslaptis, kad dvynukus išnešiojo surogatinė motina, kurios tapatybę pora slepia nuo viešumos. Naujagimiai – biologiniai sutuoktinių vaikai, mat apvaisinimui panaudotos judviejų lytinės ląstelės.

„Mūsų surogatinė motina nežinojo, kam ji pagimdė vaikus. Mes visi žinojome apie ją. Sumokėjime jai daugiau nei rinkos kainą, bet aš visada taip darau. Ji į šį procesą žiūrėjo labai atsakingai, jokių skundų nebuvo “, – dalijosi Galkinas.

Dvynių atsiradimas sutuoktinius dar labiau suartino: abu stengėsi susitarti dėl darbo grafikų, kad praleistų daugiau laiko su įpėdiniais. Kai Pugačiova baigė sceninę karjerą, ji buvo be galo laiminga, kad jos vyras tapo pagrindiniu šeimos maitintoju, ir ji galėjo pasinerti į motinos vaidmenį.

REKLAMA

„Jaučiuosi kaip devintame danguje, spėjau išgyventi pačias stipriausias pirmas emocijas. To jausmo neįmanoma nusakyti – jis ypatingas, tą jausmą suprasti gali tik kiti tėvai, pajutę, ką reiškia rankose laikyti savo vaiką“, – anksčiau viename interviu kalbėjo laimingas tėvas.

Tiesa, Maksimas pripažino, kad Ala vaikų auklėjime yra griežtesnė: „Aš vaikus lepinu. Mes esame taip pasiskirstę. Ji, aišku, irgi juos labai myli, bet aš visai negaliu jų auklėti ar būti griežtas. Liza gimė viena minute anksčiau, todėl ji yra vyresnė ir išmintingesnė ir, jeigu reikia, nusileidžia broliui. 

Haris mėgsta konkuruoti, ypač dėl tėvų dėmesio. Dažnai mano vaizdo siužetuose arba nuotraukose galima pamatyti, kaip sūnus sėdi ant mano pečių ar kelių. Taip yra ne todėl, kad aš mažiau myliu Lizą, o todėl, kad Haris meistriškai moka sukurti tokias aplinkybes, kad vienintelė galima išeitis yra paimti jį ant rankų.“

REKLAMA

Plastinės operacijos

 

Dainininkė A.Pugačiova savo gerbėjus jau ne vienerius metus stebina įspūdinga išvaizda, o kai kurie netgi teigia, kad 71-erių sulaukusi moteris nė nesikeičia – atrodo itin jaunatviškai.

Užsienio žiniasklaidai Ala pasakojo, kad iš tiesų už savo puikią išvaizdą yra dėkinga genams – tai priežastis, kodėl ji atrodo šitaip pritrenkiančiai. Tiesa, ji neslepia, kad vis dėlto yra pasidariusi ir keletą smulkių patobulinimų – odos patempimų.

Odos patempimas jai buvo atliktas naudojant specialius organinius siūlus, vis dėlto galiausiai ji nusprendė atsisakyti net ir to, mat, anot dainininkės, tai buvo „tiesiog siaubinga“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tai tik lengvos operacijos. Aš turiu gerą odą, o mano geri draugai – plastikos chirurgai – tokių dalykų nė nedaro. Atlikdami vietinę nejautrą jie gali pašalinti cistą, taip pat ir kosmetines operacijas“, – pasakojo A. Pugačiova.

Tiesa, prieš 30 metų ji pasiryžo ir kitai operacijai. Pasirodo, kad jai buvo pašalintas auglys iš krūties. Svarbu paminėti, kad auglys buvo gerybinis.

Vis dėlto nepaisant to, kad plastinėms operacijoms yra kol kas linkusi sakyti „ne“, dainininkė labai jomis domisi, todėl ateityje neatsisako galimybės jomis pasinaudoti.

Ir nors jau ir anksčiau buvo spėliojama apie žinomos moters plastines operacijas, pagaliau apie tai prabilo ir ji pati.

REKLAMA

Atsisakė kūdikio

Prieš keletą metų Ala Pugačiova, duodama interviu vienam Rusijos leidiniui, prisipažino, kad jaunystėje jai teko pasidaryti abortą. Šio savo gyvenimo įvykio ji nepamiršta iki šiol. „Aš laukiausi kūdikio ir turėjau išvykti į dviejų mėnesių gastroles Indijoje. Jų buvo neįmanoma atšaukti, tad mano tuometinis vyras Ženia Boldinas įkalbėjo mane pasidaryti abortą. Jau vėliau supratau, kad jam vaikas nebuvo reikalingas, o man Dievas daugiau vaikų nedavė – matyt, supyko“, – sako Pugačiova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų